Για εμάς

logo petropoulosΔημιουργούμε για εσάς ακρυλικά προϊόντα (plexiglass) στις καλύτερες τιμές! Η εταιρία Δημήτρης Πετρόπουλος και ΣΙΑ ΟΕ  βρίσκεται κοντά σας από το 1994 κατασκευάζοντας ποιοτικά ακρυλικά προϊόντα (plexiglass). Στην Αθήνα είμαστε από τους πιο έμπειρους τεχνίτες στο plexiglass και η ποιότητα, ταχύτητα και οι ανταγωνιστικές τιμές που μπορούμε να παρέχουμε είναι χαρακτηριστικά της εταιρίας μας.

Εφαρμογές και εμπειρία

Οι εφαρμογές του plexiglass είναι πάρα πολλές για να αναφερθούν στην ιστοσελίδα μας. Η εταιρία μας έχει πολλά χρόνια εμπειρία στη δημιουργία stand προϊόντων για καταστήματα λιανικής, επιχειρηματικά δώρα, εγκλωβισμό αντικειμένων, κάλπες, φωτιστικά, έπιπλα και επιτραπέζιες κατασκευές.

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε το τρόπο που μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας και να ενημερωθείτε για τον ανταγωνιστικό τιμοκατάλογο μας. Βρισκόμαστε στην Αθήνα στον Άγιο Δημήτριο, κοντά στο σταθμό του Αγίου Δημητρίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά.

Εξυπηρέτηση

Μπορείτε να μας εμπιστευθείτε για να σας βοηθήσουμε στη κατακευή επίπλων, stands, κουτιά/κάλπες, καρέκλες και ειδικές κατασκευές από plexiglass στις καλύτερες τιμές. Είμαστε έτοιμοι να εξυπηρετήσουμε άμεσα τις ανάγκες σας. Επίσης, μπορείτε να μας επισκευθείτε για να σχεδιάσουμε μαζί την επόμενη plexiglass κατασκευή σας.